Toch niet helemaal happy met je bestelde item(s) of past het net niet? Geen probleem! Je kan bij ons je pakketje retourneren binnen 14 dagen.
Stuur je bestelling dan zonder problemen retour.

Toch niet helemaal happy met je bestelde item(s) of past het net niet? Geen probleem!

Je hebt het wettelijk recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heb je vervolgens 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen.

Zodra wij het pakketje ontvangen hebben krijg je binnen 7 dagen je geld terug.

Lees hieronder de voorwaardes en de stappen.

 ** Als het product zichtbaar gedragen is, beschadigd is, vlekken bevat, (parfum)-geur etc. heeft, kunnen wij deze niet terug nemen.
 Wij vragen hiervoor begrip.

– De kosten van retourzending zijn voor jezelf.

 

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Stap 1: Geef je retour op via bestelling@mostlikely.nl. Wij sturen je een retourformulier op. Vul deze compleet in.

Stap 2: Verpak jouw bestelling in de herbruikbare verzenddoos en vergeet niet het ingevulde retourformulier er bij te doen.
De eventuele kosten voor het terugsturen van het product zijn voor je eigen rekening evenals het risico tijdens transport.

Herroepingsrecht/bedenktijd

Je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via bestelling@mostlikely.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

HEB JE NOG VRAGEN? STEL ZE GERUST! CHECK ONZE CONTACTGEGEVENS